Pendaftaran Tuisyen 2022 - Tuisyen Online & Fizikal Mathspower 2022

" Tak Sangka, Anak Mudah Faham Bila Tuisyen di Mathspower. "

Maklum balas sebenar daripada ibu bapa yang telah mendaftar anak di Mathspower.
Maklum balas sebenar daripada ibu bapa yang telah mendaftar anak di Mathspower.

" Tak Sangka, Anak Mudah Faham Bila Tuisyen di Mathspower. "

Lokasi Pusat Tuisyen Mathspower

Presint 11, Putrajaya

*Atas 99 Speedmart Presint 11

Presint 15, Putrajaya

*Bertentangan Mydin /Farmasi

Presint 16, Putrajaya

*Atas Pustaka Rawang /Pasaraya Darussalam

Desa Pinggiran Putra

*Atas 99 Speedmart DPP

Insha Allah dengan Pengalaman Selama 8 Tahun Mengajar Lebih 6000 Pelajar, Kami Akan Kongsikan Step by Step Proven Formula Untuk Anak Lebih Cepat FAHAM Dalam Setiap Pelajaran Dengan MUDAH.

Kelas Tuisyen Fizikal ini ditawarkan di Cawangan Pusat Tuisyen Mathspower, Putrajaya Presint 11, 15, & 16 dan Desa Pinggiran Putra.

Kaedah dan Gaya Pengajaran yang Mudah dan Senang Untuk Difahami.

Terbukti telah Membantu Lebih dari 6000 Orang Pelajar untuk Improve Result dari Gred Markah Cukup-Cukup Makan Ke Gred Markah Yang Lebih Tinggi.

Dan Ramai Lagi Pelajar Dah Berjaya!

Lihat feedback ibu bapa yang dah daftarkan anak mereka

Luqman suka sangat belajar dalam kelas matematik. Mudah faham apa yang cikgu ajarkan. Minggu lepas belajar darab. Seronok math class katanya. Terima Kasih pada cikgu yang mengajar.
Puan Faizah
Yaadunath cakap yang dia seronok belajar dengan Cikgu Liyana. Cara penyampaiaan cikgu Liyana senang nak faham.
Puan Meen
Alhamdulillah, Dhiya happy sebab dia boleh faham apa yang cikgu ajar.
Puan Nursyimahwati
Untuk subjek Matematik memang nampak anak boleh kuasai tajuk bundar yang Cikgu Khai ajar walaupun baru kelas pertama. Saya terkejut sebab sebelum ni anak memang tak tau pun dan tak pernah belajar topik bundar.
Puan Rosyatina

Punca Anak Lemah Dalam Pelajaran

1# Tidak Kuasai Asas

Cuba tanya anak. Adakah mereka dah kuasai topik pecahan (sekolah rendah) dan rumus algebra (sekolah menengah) ? Bila anak lemah topik ini, dia juga akan lemah tajuk-tajuk lain yang bersangkut paut dengannya seperti tajuk wang, masa, perpuluhan, pengendalian data, ruang dan tajuk isipadu. Kesudahan nanti anak akan blur & lost bila belajar tajuk baru.

2# Anak Tidak Minat Belajar.

Dah tak tahu nak buat apa lagi. Dimarahi sudah, dirotan pun sudah, nasihat jangan ceritalah. Berbuih mulut cakap suruh anak belajar. Tapi semua tu masuk telinga kanan, keluar telinga kiri. Sudah-sudahnya mak ayah yang tension.

3# Sibuk & Bertangguh-tangguh

Dah dekat tarikh exam barulah mak ayah risau tentang pelajaran anak. Masa tu barulah kelam kabut nak mengajar atau cari pusat tuisyen untuk anak. Tapi sedihnya… risau tak sempat sebab anak perlu ulangkaji banyak topik dari awal sehingga akhir termasuklah topik-topik tahun lepas. Akhirnya anak jadi down, buntu, blur dan tak tahu nak buat apa. Kesian sangat.

Apa High Proven Strategies Yang Anak Akan Dapat Bila Belajar di Pusat Tuisyen Mathspower?

1# Cikgu Terlatih dan Berpengalaman

Anak tak dapat fokus semasa kelas? Kalau sepanjang kelas cikgu hanya mengajar confirm laa bosan. Sebab itu kami menggunakan Teknik SMI (Solusi, Motivasi & Inspirasi) dalam setiap sesi pembelajaran bagi membakar semangat belajar dalam diri anak. Alami sendiri pengalaman menyeronokkan belajar bersama cikgu-cikgu kami.

Pusat tuisyen putrajaya kelas kumpulan kecil

2# 12 Orang Pelajar dalam 1 Kelas

Best kan bila anak dapat belajar dalam kelas yang tak ramai orang ? Bila bilangan pelajar sedikit, cikgu-cikgu kami boleh mengenal pasti dan menyelesaikan masalah setiap pelajar dengan lebih mudah. Lebih tumpuan dapat diberikan kepada anak dan membuatkan sesi pembelajaran lebih berkesan.

3# Modul Khas untuk Pelajar Tuisyen

Tujuan modul ini adalah untuk membantu pelajar menguasai sesuatu topik dengan lebih berfokus melalui kaedah output learning. Senang cerita selepas cikgu mengajar, pelajar akan terus buat latihan topikal sambil dibimbing oleh cikgu. Melalui cara ini anak akan mudah faham dan boleh menguasai sesuatu topik dengan lebih mudah.

4# Seminar Akademik

Bila dekat nak exam je ramai pelajar akan rasa takut dan tak yakin walaupun dah banyak study. Tapi ibu ayah jangan risau sebab kami boleh bantu anak melalui seminar akademik dan teknik menjawab soalan. Program ini Khas untuk pelajar-pelajar tahun peperiksaan sahaja.

5# Laporan Prestasi Akademik

Dari masa ke semasa markah peperiksaan anak akan diteliti oleh cikgu-cikgu kami. Mereka akan berhubung terus dengan anda bagi membincangkan prestasi akademik anak dan mencari jalan penyelesaiaan bersama.

Anak Pasti Boleh Menguasai Pelajaran Sekiranya Ada 3 Perkara Ini:

1# Komited

Bermula Awal Dan Mengikuti Kelas Dengan Bersungguh Mengikut Jadual Yang Telah Ditetapkan.

2# Aktif

Tidak Malu Dan Terus Bertanya Kepada Cikgu Jika Ada Topik Yang Masih Tidak Jelas.

3# Rajin

 Mengukuhkan Pemahaman Selepas Sesi Pengajaran Dengan Membuat Ulangkaji Dan Latihan Di Dalam Modul Tuisyen.

Tentang Pusat Tuisyen Mathspower

Pusat Tuisyen Mathspower (Maths Power Sdn Bhd) merupakan rangkaiaan Pusat Tuisyen Profesional yang berpusat di Putrajaya dan mempunyai cawangan di Putrajaya Presint 11, 15, 16 dan Desa Pinggiran Putra.

Matlamat kami adalah untuk membantu ibu bapa yang tiada masa mengajar anak-anak di rumah dengan cara yang mudah dan berkesan.

Kami komited membantu anak-anak mencapai kejayaan dalam pelajaran dengan menyediakan Kelas Tuisyen yang berkualiti dengan jumlah pelajar maksimum 12 orang bagi memastikan setiap pelajar mendapat perhatian yang secukupnya dari cikgu-cikgu kami.

Grab Promo DISKAUN 50% YURAN MEI Sekarang

Hari
Jam
Minit
Saat

Peluang untuk anda grab PROMO DISKAUN 50% YURAN BULAN JUN masih lagi terbuka, jadi apa yang anda tunggu lagi, bertindak sekarang sementara masih ada kekosongan.

Grab Promo DISKAUN 50% YURAN BULAN JUN Sekarang

Hari
Jam
Minit
Saat

Peluang untuk anda grab PROMO DISKAUN 50% YURAN JUN masih lagi terbuka, jadi apa yang anda tunggu lagi, bertindak sekarang sementara masih ada kekosongan.

"Kejayaan sebenar pusat tuisyen adalah apabila berjaya mengubah pelajar yang lemah dan gagal untuk bergerak ke tahap yang seterusnya. Inilah yang kami telah lakukan sepanjang tahun. Kini dengan tuisyen online kami dapat membantu lebih ramai pelajar mencapai kejayaan"

Video Testimoni

"Markah peperiksaan saya semakin meningkat"

-Marwan Irrsyad, Tingkatan 5-

Play Video

Soalan Lazim

Bagaimana nak daftar?

Pendaftaran pelajar untuk tuisyen online ini boleh dibuat dengan mengisi borang secara online dan kami akan menghubungi anda untuk pengesahan. Boleh juga terus ke pusat tusiyen untuk mendaftar. Klik disini untuk mendaftar.

Sampai bila ye kelas tuisyen online ni dijalankan ?

Kami akan meneruskan kelas tuisyen online ini sehingga sesi persekolahan sesi 2022/2023 tamat. Untuk kelas secara fizikal di pusat tuisyen boleh KLIK DISINI.

Tutor yang mengajar ni cikgu sekolah ke?

Kebanyakan tutor bukan daripada kalangan guru sekolah. Tenaga pengajar kami datang daripada pelbagai latar belakang, Kesemuanya telah ditapis melalui sesi temuduga dan mock teaching yang ketat. Bukan calang-calang tutor yang kami pilih untuk mengajar anak-anak anda.

Pusat tuisyen mathspower ni hanya ajar subjek maths saja ke?

Tidak. Selain subjek matematik kami turut menawarkan subjek-subjek lain. Untuk lihat pakej subjek ditawarkan dan yuran sila klik disini.

Apa yang special kalau hantar anak kat tusyen ni?

Kami sentiasa memantau kualiti pengajaran tutor-tutor kami di dalam setiap kelas. Maklum balas tahap kepuasan dan kefahaman dari pelajar juga kami ambil supaya kami tak rasa “syok sendiri”.

Confirm ke kalau hantar kat tusyen ni anak saya dapat skor A dalam exam?

Kami tidak menjanjikan anak anda dapat A dalam peperiksaan kerana kecemerlangan akademik bergantung kepada banyak faktor seperti usaha pelajar itu sendiri dan pemantauaan dari ibu bapa. Tetapi majoriti pelajar-pelajar kami menunjukkan peningkatan markah dalam peperiksaan seperti dari gred E menjadi D, D menjadi C, C menjadi B dan B menjadi A.

anak saya ni lemah sikit & Selalu gagal dalam exam. saya takut dia tak dapat follow belajar dengan kawan-kawan lain dalam kelas nanti.

Beruntunglah ibu bapa yang mendapat anak sedemikian. Kenyataannya, ramai orang yang tidak cemerlang sewaktu di alam persekolahan, muncul sebagai orang-orang ternama, kaya dan popular di alam pekerjaan. Tetapi tidak bermakna perkara ini harus diambil mudah oleh semua orang. Bagi pelajar yang lemah dan kerap gagal (biasanya dalam subjek math, sains dan add math) kami cadangkan untuk mengambil pakej Kelas Individu.

Masih ada persoalan mengenai kelas tuisyen online yang belum terjawab?

Whatsapp admin untuk sebarang pertanyaan.

Khairul Rizal
Read More
Pusat tuisyen ini sgt memuaskan dgn kemahiran guru yg memberi teknik latihan dan tunjuk ajar yg mudah pd pelajar.
Luqman Fiqhri
Read More
Saya suka MathsPower ini kerana ia memberi manfaat kepada saya.Tempat yang selesa dan mempunyai kemudahan.Guru di MathsPower ini telah mengajar saya sedaya upaya mereka untuk saya faham dalam sesuatu topik.Tempat MathsPower is the best
Nur Aliya Fasihah Mohd Suriza
Read More
Saya suka belajar di Pusat Tuisyen Maths Power kerana pusat tuisyen ini mempunyai kawasan pembelajaran yang selesa seperti mempunyai pendingin hawa . Selain itu , guru - guru yang mengajar saya amatlah baik dan proses pembelajaran amatlah mudah kerana dibekalkan modul yang mempunyai pelbagai nota dan latihan . TQ MATHSPOWER <3
Ahmad Firdaus
Read More
Saya suka belajar di Pusat Tuisyen Maths Power kerana guru-guru mengajar dengan cara yang mudah dan senang difahami. Suasana yang selesa dan luas jugak menjadi faktor utama untuk saya belajar dengan baik. Kawan- kawan juga yang akan membantu menyelesaikan sesuatu perkara yang sukar saya fahami.
Fariq
Read More
Saya suka belajar di pusat tuisyen Mathspower kerana cara belajar yang efisyen,kelas yang bersih,kawan yang menceriakan,tutor yang tegas & baik,tempat yg strategik,kelas yg sejuk dan memuatkan pelajar..Yang Benar Fariq😊😊
Marwan Irrsyad
Read More
Pada mulanya saya kurang meminati subjek Matematik dan sering gagal dlm peperiksaan . Namun setelah saya menyertai pusat tuisyen ini pada tahun lepas iaitu semasa saya berada di Tingkatan 4 saya semakin meminati subjek Matematik hasil didikan Cikgu Fahmi dan keputusan ujian saya semakin bertambah baik . Tambahan pula , pusat tuisyen ini juga mengadakan aktiviti menarik misalnya Jamuan Hari Raya . Akhir sekali , terdapat juga seminar SKOR SPM misalnya pada tahun ini terdapat seminar bahasa inggeris dan matematik yang sangat berguna untuk kami selaku pelajar calon SPM .
Close Menu